DomovMasaže • Masaže

Masaže

Anticelulitna masaža in klasična masaža Maribor

Novo v našem salonu!

Klasična masaža

in

Anticelulitna masaža


Klasična masaža


Masaža je na splošno ena med najstarejšimi obliki zdravljenja in se izvaja ročno ali z napravo. Preko kože deluje na  mišični, živčni in limfni sistem. Masaža je lahko osnovna terapija ali dopolnitev z drugimi terapijami pri nekaterih motnjah. Masaža je zelo koristna tudi za ljudi dobrega zdravja. Indicirano je zdravilo pri bolečini v hrbtu, motnji prebavil, glavobolu, depresiji, stresu, tesnobi.  Melem je za glavobol in migreno. Zagotavlja pomoč tistim, ki trpijo zaradi težav s krčenjem, edemu sklepov, težkih nog in lajšajo vse vrste revmatičnih motenj.


Anticelulitna masaža


Anticelulitna masaža (čeprav je večinoma zadnja opcija reševanja problema celulita  pri večini žensk) je običajno najboljša izbira  v zdravljenju celulita,in  daje najbolj trajne in najbolj vidne rezultate.


Pri poskusih da se znebimo celulita , si vsi želimo rezultate takoj, brez odlašanja. To ni mogoče, če želimo da se ga znebimo na naraven način. Masaža mora biti obstojna in intenzivna.Zdravljenje je treba ponoviti v seriji 10 ali več, z uporabo različnih anticelulitnih gelov, emulzij, odvisno od vrste vašega celulita in kože.

Opombe:
  
Masaža se ne sme izvajati pri povišani temperaturi telesa (nad 37,5 stopinj C),posebej infekcijskih in akutnih vnetjih, pri vseh vrstah opeklin,vnetih žilah,vnetih limfnih poteh in pri krčnimi žilami z varikoznim sidnromom.

 

Za cenik kliknite TUKAJ

 

 

 

Klasična masaža Maribor

Anticelulitna masaža Maribor